Post by konpoehaplinkpost on Mar 6, 2022 17:47:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačnih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Za neki savjet.... Vi ljudi, ovo je lažna nespretna ninja koju vidite da je fotografija iz originalne Clumsy Ninja i ima nagradu za izbor urednika.....pa ako stalno govorite da greška ne sprema napredak ili itd. Morate instalirati PRAVOG nespretnog nindžu. Molimo pročitajte ovog programera Prestanite kopirati!!!.
Omg trebam Android 6.0
Igrao sam ovu igru i vrijedi je preuzeti. Ali sam pronašao grešku u vremenu popravka objekata. Pokazuje 0s, ali nije popravljeno. Molimo popravite
Nekad sam igrao ovu igricu i svidjela mi se! Ali nedavno sam je preuzeo i čini se da igra nije optimizirana za prikaz s bušenim rupama. Zaslon je malo izrezan, a osjetljivost na dodir malo je smanjena pa vas zaista izvlači iz zabave
Nevjerojatna igra, bez reklama. Kasni, ali to je moj problem što imam telefon za smeće. Jednostavan za igranje, vrlo dobar za istraživanje i avanture. Potpuno bih preporučio igru svakome! Odlično je!!
Clumsy Ninja Avontuur wys
Sviđa mi se igra, ali nekoliko stvari bih promijenio 1 kontrole su malo pogrešne ako tvoja ninga udara u vreću tvoj pogled je za tonu isključen tako da ne možeš kontrolirati vreću za udaranje 2 trebao bi imati opciju da se zadnji put prijaviš godine aplikacija je imala problem i nastavila me podizati iznova i iznova pa sam je izbrisao misleći da je neću spasiti (ako imate taj problem, zaustavite je) 3 općenito olakšavaju stjecanje dragulja PLZ BTW ova igra još uvijek traje i prikladan je za dob. Imam 11 jako lijepo
Sviđa mi se ova igra, ali postoji problem s funkcijom fotografije. Kada pokušam snimiti fotografiju u stvarnom životu s ninjom, ispadne se i zatvori aplikacija. Molimo popravite ovo. Zbog toga ne mogu obaviti misiju.
Igrao sam i uživao...došao do razine 18. Ovisnik....a danas sam morao početi ispočetka. Nije cool kada se zamotaš u nešto poput vašeg novog virtualnog života jer je vaš stvarni život sranje....sada je i moj virtualni život sranje. Skoro sam deinstalirao...ali sam odlučio da ću imati priliku pametnije potrošiti pa ću još jednom pokušati. i Ako se ponovno prekine, deinstalirat ću nakon loše recenzije.
Igra je zabavna, ali napredak se briše svaki put kada zatvorim igru i prilično je iritantno kada ste toliko napredovali samo da biste ga izgubili
Jako mi se ova igrica sviđa jedino što me smeta da ne razumijem šta do mene želi
😎 cool
Thx igre s prirodnim kretanjem za nespretne nindže, doživio sam resetiranje napretka i dobio sam google play igre i sada imam spremljen napredak PS ne slušajte nepristojne osobe, napravili ste ODLIČNU igru i nadam se da možete napraviti još ovakvih igara.
43) Clumsy Ninja (besplatan za Android i iPhone) zabavni je RPG u kojem morate trenirati Nindžiju čineći ga jačim i jačim.
Sviđa mi se ovo, ali u ninja kompletu. Samo sam zakucao, treba mi test, i zaustavljen je, ne znam što se dogodilo?
Izgubiti
Preporučeno ; 2019-08-23. Clumsy Knight 2 ; 2021-10-11. Clumsy Ninja ; 2020-09-09.
Igra ne sprema moje podatke tako da se uvijek vraćam na početak igre. Nemojte me krivo shvatiti volim ovu igru pa se nadamo da će se ovaj bug brzo riješiti kako bih mogao pronaći kiru!!
Sviđa mi se ova igra, jako mi se sviđa, ali dajem joj dvije zvjezdice jer sam igrao sve do razine 7, ali kada sam izašao iz igre na svoju početnu stranicu i vratio se, počela je iz prve razine iznova DVICE što uopće nije smiješno pa ga deinstaliram, molim te riješi ovaj problem i nadam se da će mi se javiti jer sam siguran da nitko ne želi ponavljati iste razine nakon sveg igranja Peace-a ✌️
Volim ovu igru! Tako je zabavno! Možete fotografirati, otključati nove likove na putu, trenirati, obavljati zadatke, natjerati ih da lete okolo. Smiješno je kad to radiš. Ovoj igri dajem pet zvjezdica jer ne kasni, nema reklama i stvarno je super igra! Jako volim igru! to je također vjerojatno najsmješnija i najzgodnija igra koju sam ikad igrao! Nadam se da će se i drugima svidjeti ili voljeti koliko i meni! I također mu dajem pet zvjezdica jer ima fantastične grafike. Ovo je najbolja igra!!!
Super cool i zabavna igra!
Podsjeća me na djetinjstvo, ali kada se kartica obriše, SVE SE BIŠE. igra ponovno počinje s vama. Tapkanje je također prilično čudno, morate tapkati niže nego što biste trebali da dobijete novčiće ili nešto pogodite.
Clumsy Ninja Авантуристичке tad
Igra je prekrasna, jedina zamjerka mi je da je preduga i dugotrajna. Ali ova igra je nostalgična od kad sam zadnji put bio 2015. godine
Al nece mi uc
Mogli bi promijeniti da nešto manje KOŠTA, dobro je. Više mi se sviđaju druge igrice. Nije mi najbolja igrica na svijetu. Imam još puno toga za reći ali neću. Nebi preporucila igricu. Ima malo svega. GROZNO
Clumsy Ninja Nuotykių jqx
Nekad sam volio ovo igrati, ali svaki put kad se vratim na to resetiram sav svoj posao i u posljednje vrijeme se ne osjećam baš sretno i ovo pogoršava stvari
ovo je najbolja aplikacija! Imam ovu igru godinama i ne vidim ništa loše u njoj. Ništa nije loše i sviđa mi se priča lijepa je 👌. Clumsy mora pronaći drugog nindžu i ono što mi se sviđa je da se ponašaš kao da se brineš za nindžu! možete čak dati pet. super je i mislim da bi svi trebali igrati ovu igru i plus imam dodatak uz ovu igru! A ono što je najbolje je sve! pa programer samo tako nastavi👍👍
Stigao do razine 18 i igra se srušila. Nakon ponovnog otvaranja igre pokušao sam kupiti dragulje i pisalo je da su "Kupnje u aplikaciji onemogućene" Pokušao sam je ponovno omogućiti ali se srušila. Nakon nekoliko pokušaja igra je iznenada prestala raditi, ekran je postao crn i telefon mi se smrznuo. Deinstalirao sam igru i pokušao je ponovo instalirati, ali nakon instalacije neću mi dati mogućnost da je otvorim, nema prečaca na početnom zaslonu za igru, a na Google play storeu piše samo "Deinstaliraj", ali opcija "otvori" ne postoji . tražio sam podršku i rekli su da je igra "bez poslužitelja" i da mi ne mogu pomoći ako izgubim napredak.
973, 7309, PC igra Star Wars Galaxies: Complete Adventure, 270.00, 270.00, 221.31, 12, 1, 0, 71 ... 1190, 1049, X360 igra Teenage Mutant Ninja Turtles
Jako teško kliknuti na tipke, jako zaostaju, nekada sam imao na tabletu, ništa od toga nije bio problem. Ovo je na mom Androidu. Ispravite ove greške, a ja ću ga preuzeti natrag i popraviti svoje povratne informacije. Hvala vam.
Clumsy Ninja Авантуристичке tad
Volim ovu igru, ali, prije 2 mjeseca, izbrisao sam ovu igru jer, treniram ga 1 mjesec, zatim, postoji zaostajanje i, na redu je nivo 1, treniram ga od razine 1 do razine 13
Clumsy Ninja Macera Oyunları anf
Ova igra je tako loša dok sam igrao igru da imam razinu 4, a onda kada je sljedeći dan igram ovu igru onda moj napredak nestaje i sada sam razina 1! Ova igra 0 zvjezdica, greška je toliko loša da sam izbrisao igru
marmurowa misja Łamigłówki bril
Imao sam aplikaciju, ali nakon što je aplikacija zahtijevala posljednje ažuriranje, natjeralo me da se ponovno pokrenem svaki put kada otvorim aplikaciju, prije je bilo jako dobro, sada je sranje.
Dobro i smiješno
Ovu igricu sam igrao cijelo vrijeme kao klinac na svom Ipod touchu i odlučio sam da ću je ponovo igrati zbog starih vremena. Prolazeći kroz to, nostalgija me pogodila kao kamion, a igra je jednako dobra koliko se sjećam (vjerojatno zbog naočala za nostalgiju). Sve u svemu, dobra mala igra i lijepa šetnja stazom sjećanja
kako se ovo uopce igra ?!?!
Crafting and Building za Android - Preuzmi besplatno - Anderbot
Moj ninja je nevidljiv, mogu vidjeti samo njegove oči i sjenu
Igrao sam ovu igru kad sam bio mlađi i zabavna je, ali tek sam nedavno dobio priliku pokušati je pobijediti i moj napredak se resetira svaki put kad izađem iz igre.
Ne mogu imati nikakav napredak jer kad izađem iz igre ne sprema se.
Najbolja igrica koju sam igrao/ the best game I playing
preuzmite Clumsy Ninja apk najnoviju verziju Game od ... - Apk AMP
Meni neće raditi
Volim ovu igru, ali svaki put kada zatvorim aplikaciju i ponovo je otvorim, moram ponovo pokrenuti igru od početka kao da nikad nisam ni igrao, a nešto nije u redu s mojom rezolucijom, moram dodirnuti niže od gumba pokušavam pritisnuti. Ako imate nove uređaje koji su objavljeni u prošloj godini ili 2, ne gubite vrijeme.
OMG najbolja igra na svijetu! Toliko je smiješno da je tvoj ninja poput ragdoll i možeš ih podići i natjerati da rade smiješne stvari kada daju peticu uvijek kucnem tamo glavom, a zatim brzo pucam u trbuh da je tako smiješno vidjeti ih kako lete natrag i možeš prilagodi svoju ninju. Nisam još dobio Kiru iako imam lilly jedva čekam da dobijem kiru Ako još niste preuzeli ovu igru, propuštate! Preuzeti sada!
Preporučujem svima ovu igricu. Jer s njim možeš radit što želiš osim izvadit ga iz uređaja 😀😃😄💜💜💜💗💗💖💞🆒🆓🆕👍👌🌼
Igrica je superrr