Post by konpoehaplinkpost on Mar 6, 2022 18:18:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Rider 2022 version ▞▞▞
Gra fajna , ale od kilku dni nie mogę zrobić nic . Pojazd nie chce jeździć . Wszystko jest takie jakby w spowolnieniu.
Ta gra jest baaardzo dobra, uwielbiam grafikę i rowery. Ketchapp musi naprawić sposób, w jaki zabija cię losowo, gdy masz około 100 punktów. Dzięki!
Kiedy przechodze poziomy i chce przejsc do nastepnej litery sie ciemny ekran i nic sie nie da zrobic
Rider Arked xph
Całkiem ciekawa gra, jest dużo pojazdów z tym, że oprócz aktualizacji w serwisie niczym się nie różni. Czasami można się wkurzyć przez jakieś bugi (niestety dobre dobre, takie jak: znaczna zmiana ot tak w prędkości jazdy, pojazd w losowych momentach sam z siebie rozwala) Ogólnie ok na nudę taka 3/5 właśnie.
Uwielbiałem i świetnie się bawiłem grając w tę grę, a potem dosłownie nie mogłem już tego płacić, czarny ekran, kiedy próbuję się załadować, co było bardzo rozczarowujące. W końcu udało mi się to uruchomić, tylko po to, by odkryć, że możesz grać w tę grę tylko w 30% przypadków i mieć nadzieję, że gra działa. Jest straszny błąd, więc pojazd dosłownie w ogóle nie przyspiesza. To jest bardzo irytujące. Żyję tą grą na śmierć i grałem w nią tak bardzo, a kiedy działa, 5 gwiazdek, obecnie 2 gwiazdki.
Gra sie buguje, nie moge zmienic auta
Kozak gra do uspokojenoa
Więc kiedy próbuję jeździć, gra się laguje, to się zawiesza. A kiedy jest wzniesienie do pokonania, to spada, NAWET JEŚLI JESTEM NA PEŁNEJ PRĘDKOŚCI. RÓWNIEŻ MA TAK WIELE DODATKÓW! Ta gra to śmieci🗑. Nie polecam pobierania tej gry.
Doskonała symulacja oblodzonych dróg. Mija czas i zaspokaja moją potrzebę rozbijania samochodów.
Rider આર્કેડ eshn
Reklamy są złe, a ta gra ma ich wiele
Jeśli chcesz 1 000 000 reklam, to jest to gra dla Ciebie i jeśli lubisz samochody, są stabilne jak klocki i hamują na inpect enjoj, ponieważ ta gra ma to wszystko, a do tego wszystkie sterowanie to tylko jeden przycisk: NACISKAĆ. PS Po prostu zagraj w geometri dash lub nfs, są lepsze od tego.
Spierdla
Podoba mi się, ALE POZIOM 5 JEST NIEMOŻLIWY PRÓBOWAŁEM 60 RAZY I MOGĘ PRZEJŚĆ PIERWSZY, ALE DRUGI NIE JEST MOŻLIWY
Gra całkiem niezła, na szybkie kilka partii wystawc na coś. Niestety musiałamć trochę kolorowe, bo ponastępnie odnalazł nowicjusz w magazynie nie ma, że już nie zrobiłem usunięcia reklam i znowu mnie nimi katuje. Drugi raz za to samo nie będę płacił, więc dziekuję, ale odinstaluję.Gra spoko powracam do niej po 2 latach ale poziomy nadal nie ruszone
Dobrze
Dobre, ale wiele reklam. Na poziomach, po śmierci i odrodzeniu, unoszę się w powietrzu i nic nie mogę zrobić. Ponadto, w grze, jeśli umrzesz i jesteś bliski osiągnięcia jakiegoś osiągnięcia, tj. bliski pobicia swojego rekordu lub wyzwania, możesz obejrzeć reklamę, aby cię ożywić. Ale to denerwujące. Na przykład, kiedy umarłem i powiedział „Revive? Prawie nowy najlepszy! 39/73”. Tak, naprawdę blisko tego pobicia. I nie możesz wyjść z ekranu. Musisz poczekać, aż minutnik zgaśnie. Jednak nadal dobrze.
Albo faktycznie usuń reklamy, albo nie rób tego wcale. Nie zapłaciłem za żadne reklamy, a mimo to wciąż naciskasz na mnie, abym oglądał reklamę za każdym razem. Czas. Umieram. W tym momencie reklamy nadal istnieją i są równie denerwujące. Fałszywa reklama
Humor gituwa
Wspaniały!!!!
Po prostu nie zdałem wyzwania, ponieważ wykonałem perfekcyjny sześciokrotny flip, przez co przekroczyłem limit punktów. Również ilość RNG wymagana do „uzyskania dokładnie x kryształów” jest śmieszna. Gra jest dobra, ale wyzwania mocno cię ograniczają i uniemożliwiają poprawę...
Rider Arcade hba
Bardzo uzależniające, zagrałbym w to bardziej, jeśli dodasz wyścigi online/offline (boty). Myślę, że dostajesz zapłatę za czas gry? Więc to jest wygrana.
Massive Warfare: War of Tanks Veiksmas pjur
Właściwie bardzo lubię tę grę. Nie wiem, co w tym lubię, ale jest to naprawdę trudne i bardzo zabawne. Nie ma też 20 reklam po każdym niepowodzeniu, za co jestem wdzięczny. Mam na myśli kilka reklam, ale nie za dużo.
Kiedy po raz pierwszy grałem w tę grę lata przed tym, jak była prawie wolna od błędów i działała idealnie, pewnego dnia wszystkie moje rzeczy zniknęły, uruchomiłem ją ponownie po 1 roku, gdy dostałem wszystko, a potem gra zaczęła działać bez powodu, a potem nagle aplikacja nawet się nie otwiera , autorzy poważnie właśnie porzucili tę grę? To naprawdę miłe, proszę to naprawić
Grabardzo fajna.ale niewiem jak płeć auto sekretne czyte no ukryte
Świetna zabawa, usunąłem go kilka razy, po chwili żałowałem! Naprawdę polecam. Jedyną rzeczą jest to, że GT nie jest trudniejsze, ale nadal nie jest tak łatwe!
Kiedyś była to dobra gra. Teraz jest zaatakowany reklamami i dostajesz je prawie za każdym razem, gdy umrzesz. Nie wspominając o przypadkowych usterkach związanych ze śmiercią, w których medium z gry wezmą urlop, a ty zginiesz lądując na ziemi. Nie jest fajnie umrzeć z powodu czegoś, co nie było nawet twoją winą, a zaraz potem otrzymać reklamę. To szydercze. Ta gra może być tego warta, jeśli nie kupisz reklam.
Wow, ta gra jest niesamowita i zabawna, gdy samochód eksploduje GG
Gra fajna ale nie działa garaż
Jest to świetna gra z ładnymi kontrolkami i dobra do zabicia czasu, ale jest wiele błędów, czasami motocykl nie skacze tak, jak powinien, czasami przejeżdża przez różne rzeczy, czasami skacze losowo i takie tam, i te błędy są problemem.
Nie instalcie tego, zbagowana gra w każdym kolejnym miejscu. Nawet gdy obejrzy reklamę za reklamę. Odradzam instalację.
Dosyć tego nie mogę grać nawet przez chwilę. Gra kazała mi stukać i przyspieszać i zrobiłem, ale nic się nie dzieje.
Nie działa zmiana pojazdów