Post by konpoehaplinkpost on Mar 6, 2022 18:21:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ brezplačna izkušnja ▞▞▞
▞▞▞ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic 2022 version ▞▞▞
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic განათლება txo
Najboljša aplikacija, ki sem jo uporabljal za učenje cirilice do sedaj. Nikoli nisem mogel ohraniti vidnih zvokov, dokler ne uporabim te aplikacije. Samo nekaj povratnih informacij za razvijalce: če aplikacija izgubi fokus, se videoposnetek ponastavi na začetek, namesto da bi se ustavil in obdržal svoje mesto. Nič hudega, je pa dober popravek. Hvala!
Odlično za resnično učenje osnov in si jih zapomni.
To je najboljši vir, ki sem ga našel za učenje cirilice. IMO metoda poučevanja, ki jo uporablja, je fenomenalna. Hvala!
Kung Fu Animal Fighting Game ጀብዱ nod
ta aplikacija je odlična. Učil sem se ruščine z duo lingo in se zataknil. zdaj res ocenjujem duo lingo, a šele ko sem ga združil s to vrhunsko aplikacijo, sem res začel napredovati
Res je uporaben in si ga je enostavno zapomniti
Res deluje! Hvala 💕
To niti ni aplikacija, samo nekaj videoposnetkov, pakiranih v grdi spletni pogled
Vau. Prva lekcija in znam prebrati nekaj ruskih besed!!! Res sem imel težave z abecedo in učenjem fonike. Ta aplikacija je najboljša!
Čudovita aplikacija. Resnično se boste naučili celotne cirilice v samo treh urah (če ne manj, odvisno od vaše angleščine in vaše sposobnosti vizualnega/zvočnega vpijanja informacij). Sama aplikacija je razdeljena na več videoposnetkov različnih dolžin (vendar nobeden od njih ni tako dolg, da bi preobremenil vaše zmožnosti hrambe informacij), pri čemer vas vsak videoposnetek nauči osnovne funkcije cirilice z uporabo ruskih besed & primeri iz resničnega sveta. Kontekstualno učenje zagotavlja hiter uspeh. A
Vsekakor sem se naučil več 1 ure kot ur pomnjenja stavkov.
Popolno, enostavno in preprosto
Ta aplikacija je delovala zelo dobro. Ko sem se dolgo časa poskušal učiti, sem hotel obupati, dokler tega nisem našel. Tega ne morem dovolj priporočiti
Ta aplikacija je neverjetna, uživam v njej in tako hitro se učim, posebna zahvala vam, fantje, saj se nameravam preseliti v Rusijo. Ne bo mi težko
res dobro sestavljeno in enostavno
To je najboljši način za učenje ruščine in zdaj lahko berem rusko, samo moram več vaditi, da berem hitreje
odlična aplikacija! v zelo kratkem času sem se naučil cirilice.
Ta poliglot odobri to aplikacijo! Všeč mi je, ljubim, LJUBIM dejstvo, da se abeceda poučuje brez transkripcije. Transliteracije ovirajo toliko ljudi, ko se poskušajo naučiti novega jezika. Zelo mi je všeč tudi, kako uporabljajo primere iz uličnih napisov, trgovin in kot je praksa. Povsod, čudovita aplikacija, ki jo mora imeti vsak učenec ruščine. To bom priporočil vsem svojim prijateljem začetnikom, ki se učijo ruščine.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Освіта lbk
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic آموزش pccx
Ustvarjalcu te aplikacije se želim iskreno zahvaliti. To je bila na splošno odlična izkušnja za učenje ruske abecede in nabiranje besedišča na poti. Metoda poučevanja je zelo koristna in prijetna. Če se želite učiti učinkoviteje, vam predlagam, da vodite knjigo skladb za zapiske, ki jih boste lahko ponovno uporabili v prihodnosti. Moja edina težava je bila, da potrditvena polja niso ostala označena, potem ko sem zapustil aplikacijo; vendar ni velik problem. Najlepša hvala za vašo pomoč!
To je upravičeno ena najboljših jezikovnih aplikacij, ki sem jih uporabil, le pri 3. lekciji do zdaj, tako da bodo zvezdice posodobile, ko bo končano. Toda nekatere stvari že začenjam brati. Zelo dobro razloženi in sestavljeni videoposnetki. Odlično delo 👏.
To je zame zelo koristno
To je odlična aplikacija. Tnx
Deluje! Ne morem verjeti, da končno razumem, kako izgovoriti in brati rusko abecedo!
Odlična aplikacija. Všeč mi je uporaba sorodnih besed za predstavitev besed, ki so enake ali podobne v ruščini in angleščini, kot način predstavitve ruščine. Prepričan sem, da se bo sčasoma učiti ruščine težko, vendar je uporaba te aplikacije odličen začetek procesa.
Hvala za odlično aplikacijo, odličen učitelj si.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Læring vqb
...izjemno Ta aplikacija je preprosto neverjetna. Učni slog je treba ponoviti za vse jezike. Ali lahko naredite eno za poljščino? Za to bi bil pripravljen plačati.
S to aplikacijo je učenje ruske abecede postalo enostavno in zabavno! Bilo je kot čarovnija
fantastična aplikacija. intuitivna in enostavna uporaba. prešel sem iz dolgočasnega Angleža, ki pije čaj, do slavja, ki pije kvas, čepenja na strehi lade in razstreljuje hardbas. pa resno. učim se cirilice, da grem v bolgarijo in ta aplikacija je NAJBOLJŠA aplikacija
Zaenkrat uživam v tej aplikaciji in všeč mi je, kako vse razlagajo in učijo. Omogočajo enostavno razumevanje in učenje. To je odlično! jaz sem začetnik.
Potrebujemo aplikacijo brez povezave. Nenadoma se nekam zatakne in ne morem nadaljevati lekcije. Včasih nimamo interneta, da bi jih otroci učili in se učili ruščine. zdaj sem na oddaljenem območju, kjer je internet počasen in ne deluje dobro. dokler čakam na nadaljevanje predavanj je moje zanimanje preusmerilo nekaj drugih stvari. prosimo, naredite različico aplikacije brez povezave. prosim
Ta aplikacija olajša učenje! Obožujem to!
Ta aplikacija je dovolj enostavna za učenje ruske abecede.
Odlična tehnika poučevanja..... 👍👍👍
Najboljša aplikacija za učenje & preberi ruski jezik
odlično sem se naučil brati v enem dnevu